Whitelabeled.nl

Whitelabeled is gespecialiseerd in de ontwikkeling van vergelijkers met de hoogste kwaliteit, support en vertrouwen. Voor de techniek wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën wat resulteert in zo een hoog mogelijke conversie. Sinds het begin van het Orangelabel platform van Awin zijn zij aanwezig met een internetvergelijker. Vanuit dit succes en de vraag uit de markt begonnen zij met het aanbieden van een zorgvergelijker.

De vergelijkers van Whitelabeled zijn zeer gebruiksvriendelijk, duidelijk en werken op alle resoluties en op alle devices optimaal. Met een geheel responsive design waarbij zowel voor hoge resolutie desktop, normale desktop, tablet & telefoon een optimale interface getoond wordt.

De USP’s van Whitelabeled

 • Mooier, sneller & beter
 • Hoge conversie en hoge commissie per afgesloten polis
 • Custom made: eenvoudige installatie en perfect aansluitend op de website
 • Up-to-date door 24/7 support & service

De voordelen op een rij

Conversie

De vergelijker kan gemakkelijk worden aangepast aan de look & feel van het design van de website. Bovendien zijn meer aanpassingen aan te brengen om écht een 100% match op gebruikersvriendelijkheid en design te krijgen. Zo kan de vergelijker volledig geoptimaliseerd worden met de website waarin het geïntegreerd dient te worden.

Support & Service

De vergelijker wordt up-to-date gehouden door een 24-uur service & controle. Op deze wijze kunnen zij volledig support, ook op technisch vlak. Binnen 24 uur wordt de vergelijker – geheel in stijl van de website – geïntegreerd. Vervolgens staat een technisch team gereed om de website door te lichten en op verzoek websiteverbeteringen door te voeren.

Responsive

De zorgvergelijker heeft een geheel responsive design, waarbij zowel voor hoge resolutie desktop, normale desktop, tablet & telefoon een optimale interface getoond wordt.

Gebruiksvriendelijk

Het platform is mooi, duidelijk en snel. Het werkt op alle resoluties en op alle devices optimaal, van de knopjes, de hovers tot aan de witruimtes

Voordelen Whitelabeled – Internet

   • Snelste internet vergelijker op de markt. Door de nieuwste technieken laadt de vergelijker sneller dan elk andere breedband vergelijker.
   • Complete internet vergelijker met de beste combinaties: vergelijkt ADSL, Kabel, glasvezel, digitenne & satelliet. Automatische update van internet providers zodat er geen tijd verspilt wordt met het bijhouden van pakketten en prijzen.
   • Automatische integratie en volledig aanpasbaar qua kleuren en keuze uit meerdere stylen.

Voordelen Whitelabeled – Zorg

   • De Zorgvergelijker van Whitelabeled is gebruikersvriendelijk, duidelijk en werkt op alle resoluties en devices optimaal.
   • Voor de techniek wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën, waardoor een zo hoog mogelijke conversie kan worden behaald.
   • De zorgvergelijker is de snelste vergelijker op de markt (resultaten worden weergegeven in 0,2 seconde in vergelijking met 2 seconden van concurrentie) en altijd volledig up to date.

Integratie

Voor publishers is de vergelijker zeer gemakkelijk te integreren d.m.v. een javascript (i-Frame) code, Bovendien heeft het een zeer uitgebreid backend panel waarin de real-time statistieken te vinden zijn.

Stap 1: Aanmelden
Na het aanmelden nemen wij met u contact op om de integratie van de website te bespreken

Stap 2: Integratie

Wij zorgen ervoor dat de koppeling met Zanox en de vergelijkmodule ingericht wordt. Wij sturen je vervolgens instructies om de vergelijker te integreren.

Stap 3: Integratiecode op website plakken
Door simpelweg de integratiecode op de website te plakken wordt de vergelijkmodule geladen. Het team van whitelabeled biedt ondersteuning om écht een 100% match op gebruikersvriendelijkheid en design te krijgen.

Meld je website aan door contact op te nemen met info@whitelabeled.nl.

Neem contact op