Shoppable

Shoppable is een whitelabel e-commerce shopportal en biedt publishers en influencers een nieuw, innovatief verdienmodel. Door een shop toe te voegen aan hun website of blog kunnen zij producten promoten van duizenden merken en retailers. Op dit moment draait Shoppable bij bekende fashion & lifestyle publishers, zoals ELLE en Beau Monde.

E-commerce zonder gedoe
Publishers met veel bezoekers kunnen door de toevoeging van de shopportal hun bereik monetizen. Alle retail & shopping adverteerders uit het Awin netwerk, zoals Zalando, De Bijenkorf en Made.com, kunnen gepromoot worden in de shop. Met de shop zijn grote investeringen en dure, tijdrovende activiteiten als vooraden, klantenservice en logistiek niet langer nodig.

Plug & Play
De shop heeft de look & feel van een echte webwinkel, is volledig aan te passen naar de eigen huisstijl en is te implementeren zonder technische kennis. In het Shoppable dashboard kunnen publishers met één klik producten selecteren die relevant zijn voor hun doelgroep. Daarbij is direct te zien welk bedrag aan commissie er wordt verdiend bij iedere verkoop. Shoppable zorgt ervoor dat de productdata altijd actueel is, zodat prijswijzigingen automatisch worden doorgevoerd en uitverkochte producten niet zichtbaar zijn.

Demo’s

Neem contact op