Increase your revenue by sharing revenue

Welkom op het Orangelabel platform van Awin. Hier vindt u meer informatie over de hoogwaardige Orangelabel vergelijkingstools in de telecom- en financebranches. Met deze plug & play tools kunt u uw inkomsten een boost geven en uw bezoekers
helpen bij het nemen van de juiste aankoopbeslissing. De vergelijkingsmodules van Orangelabel zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een compleet aanbod. Samen met onze partners streeft Awin ernaar uw bezoekers te converteren tot kopers en uw omzet te vergroten!

Users

Voordelen voor users

fav1616  Extra inkomstenbron

fav1616  Meeste keus in bewezen vergelijkingstools

fav1616  Hou meer tijd over voor content en marketing

  Tools zijn ACM & AFM compliant fav1616

  In eigen look & feel is mogelijkfav1616

Wanneer komt u in aanmerking?

fav1616  U wilt uw bezoekers meer service bieden met een vergelijker

fav1616  U heeft een Awin publisheraccount

fav1616  Uw websites zijn gevalideerd bij Awin

fav1616  U matcht met de specifieke voorwaarden van de Orangelabel supplier

fav1616  Overtuigd? Meld u aan

MeerMeer

Bekijk onze suppliers

Suppliers

Voordelen voor suppliers

fav1616 Real-time revenue share

fav1616 Breedste aanbod aan adverteerders én publishers

fav1616 Groot netwerk en onderhouden klantrelaties

 Meer weten? Neem contact op.fav1616

Wanneer kom ik aanmerking?

fav1616 Uw vergelijker voldoet aan ACM & AFM voorwaarden

fav1616 Uw vergelijker dient altijd volledig/accuraat te zijn en te werken

fav1616 Preferred partnership

fav1616 Vraag naar de voorwaarden

F.A.Q. Awin Orangelabel

F.A.Q. Awin Orangelabel users

U bent een Orangelabel user wanneer u een website beheert en hier een Orangelabel vergelijkingstool op plaatst. U bent een Orangelabel supplier als u een vergelijkingstool hebt ontwikkeld en deze ter beschikking wilt stellen aan medepublishers.
Een Orangelabel vergelijker vergemakkelijkt het zoeken, vinden en kopen van producten en diensten door consumenten. Met de bewezen effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van de vergelijkers converteren uw bezoekers sneller naar kopers. Zo realiseert u meer en kwalitatievere sales.
Elke gebruiker krijgt een uniek partner ID. Dit ID wordt in de tracking meegegeven aan elke aparte trackinglink, zodat de sales geregistreerd en gekoppeld kunnen worden aan de juiste gebruiker. Deze koppeling vindt realtime plaats tussen de Awin Interface en orangelabel.zanox.com, waardoor de statistieken en verdeelsleutel inzichtelijk zullen zijn.

In alle uitgaande links staat een sub-id (GPP parameter) voor iedere gebruiker van de vergelijkingstool. De tracking is in feite de standaard Awin tracking, alleen wordt daar een sub-ID aan toegevoegd. Op deze wijze waarborgen wij de kwaliteit van de Awin tracking.

Door middel van de Awin API worden iedere 15 minuten alle conversies uit het Awin-systeem opgehaald. Omdat alle conversies getagged zijn middels sub-ID’s, is precies toe te wijzen welke gebruiker verantwoordelijk was/is voor de conversie. Deze informatie kunt u in het orangelabel systeem vinden, inclusief de juiste verdeling.

Standaard wordt een verdeelsleutel van 80/20 afgesproken. Dit houdt in dat 80% van de CPS gaat naar de user en 20% naar de supplier van de tool.
Van sale tot uitbetaling met de Orangelabel vergelijkingstool
Alle sales komen op het publisheraccount van de Orangelabel supplier terecht. Met behulp van de real time revenue share weten wij exact welk gedeelte van de sale aan wie toebehoort: wie is verantwoordelijk voor welke omzet, wie krijgt wat. Voor een supplier is in het Awin systeem een adverteerderaccount aangemaakt voor de Orangelabel supplier. De inkomsten op het publisheraccount, voortkomend uit de Orangelabel vergelijkingstool, worden weggeschreven en gestort op het adverteerderaccount van de supplier. Vanuit het adverteerderaccount worden vervolgens bonus payments ingeschoten naar de publisheraccounts van de Orangelabel users. Mede hierom is het noodzakelijk dat Orangelabel users een Awin publisheraccount hebben.

Timeline uitbetaling sales Orangelabel tool
Voor de 10e van iedere maand worden de bevestigde sales gespecificeerd per supplier en per user van de tool. Nadat deze calculatie afgerond is, worden er automatisch bonus payments in de publisheraccount bijgeschreven. Dit gebeurt meestal 3 dagen nadat de calculatie is gemaakt. Vervolgens worden de sales gecheckt en goedgekeurd door Awin en zullen de bevestigde sales op de eerstvolgende creditnota meegenomen worden.

Nadat een Orangelabel user zich heeft aangemeld voor het gebruik van een Orangelabel vergelijkingstool vindt er een snelle controle plaats. Awin checkt of u voldoet aan de voorwaarden van de ACM, AFM en matcht met de supplier van de Orangelabel tool. Na goedkeuring kan de implementatie van de tool op uw website al in 5 minuten gebeurd zijn. De tijd kan echter variëren en is onder meer afhankelijk van de aanpassingen die u wilt doen om de tool in de look & feel van uw website vorm te geven.
Alle Orangelabel vergelijkers die bij Awin zijn aangesloten moeten voldoen aan de ACM & AFM richtlijnen. Wij zullen dit van te voren checken.
Open: de sale is nog niet gekeurd door de adverteerder.

Rejected: de sale is afgekeurd door de adverteerder.

On hold/approved: de sale is goedgekeurd, maar nog niet uitbetaald door de adverteerder.

Confirmed: de sale is goedgekeurd en uitbetaald door de adverteerder, deze zal de volgende maand meegenomen worden in de uitbetaling.

De statistieken kunt u zien wanneer u bent ingelogd op het platform van Orangelabel. Orangelabel werkt op basis van een real-time revenue share, waardoor u exact uw inkomsten kunt inzien.

F.A.Q. Awin Orangelabel suppliers

De getoonde en verspreide informatie dient te allen tijde accuraat te zijn.
U keurt zelf de users van uw tool goed en kunt users werven voor uw tool. Daarnaast stelt u zelf voorwaarden aan het gebruik van uw tool en de gebruikers daarvan.

Neem contact op

Naam*

Email adres*

Onderwerp

Bericht*

Awin Benelux
Entrepotdok 86
1018 AD Amsterdam
The Netherlands